Logotype

Vid Torpahallen i Göteborg har vi den största verksamheten. Här tränar cirka 200 medlemmar minst 4 dagar i veckan fördelat mellan ett antal olika träningsgrupper. Vi håller till i danslokalen på övervåningen, bakom caféet och brukar ibland vara i stora sporthallen vid evenemang eller dylikt. Vårt kansli ligger även på andra våningen. Därifrån utgår vår styrelse och alla våra instruktörer. 

Följande träningsgrupper har vi i dagsläget på Öckerö: Barnträning och Familjeträning

Nedan ser du alla de träningsgrupper vi kan erbjuda i Torpahallen. För intresseanmälan - klicka här.

Barnträning 7-11 år

Taekwondo för barn är lekfull, allsidig och bygger på barnens egna behov och förutsättningar. Vi tar hänsyn till variationer i barnets utveckling och förbereder dem fysiskt inför puberteten. 
 

Familjeträning

Taekwondo för familjer innebär att hela familjen deltar på samma träning. Under träningen delas man sedan in i grupper för att ta sig an träningen utifrån egna behov och förutsättningar.

Familjeträningarna är vår absoluta styrka efter flera års erfarenhet och lärdomar. Stämningarna på träningen är oftast väldigt glatt och harmoniskt. 
 

Projekt - Integration

Att lära sig ett nytt språk, ny kultur och träffa nya vänner är inte det lättaste. 
Har du nyligen flyttat till Sverige och är intresserad av Taekwondo? Tveka inte att kontakta oss! 

Ungdomsträning 12-16 år

Taekwondo för ungdomar är utmanande, rolig och utvecklande. Här utvecklar vi koordination, snabbhet samt styrka och kondition. Parallellt med den fysiska utvecklingen, läggs tid på att utveckla det mentala och kamratskapet.

Tävlingsträning

Taekwondo för tävlingsgruppen innebär en utmanande träning där fokus är på att finslipa de kvalitéer som krävs för att lyckas prestera i taekwondons tävlingsmoment.

Här utvecklas den fysiska förmågan tillsammans med den mentala förmågan och föreningen deltar vid minst 3 st tävlingar per termin både nationellt som internationellt. 

Personlig tränare (PT)

Vi erbjuder våra medlemmar personlig träning på gym, i hemmet, utomhus eller online. Våra instruktörer är licensierade personliga- och fystränare.
Vi samarbetar även med marknadens bästa personliga tränare, kostrådgivare och andra fitness coacher för att erbjuda dig ett skräddarsytt program i hög klass. Vårt mål är att nå dina mål.

Vuxenträning från 17 år

Taekwondo för vuxna är en träningsform som passar alla. Man utvecklar kondition, smidighet och styrka. Våra instruktörer anpassar träningarna utövarnas ålder, rörlighet och fysiska kapacitet, så att alla ska få möjlighet att utvecklas i sin egen takt.

Projekt - Para Taekwondo

Para Taekwondo är träningsgruppen som är anpassad för olika funktionsnedsättningar. Ledarna är utbildade Para Taekwondo Instruktörer och anpassar träningen utefter individens behov och förutsättningar.

Här utmanar du dina gränser, träffar nya kompisar och har superkul tillsammans!
 

Personlig Taekwondotränare

PT inom Taekwondo.
Det innebär att vi lägger upp ett träningsprogram för att tillsammans jobba på ett personligare plan med att utveckla de delarna som du vill bli bättre på.

Träningstillfällen

Här kan ni ser våra planerade träningar, kurser eller utbildningar. Kalendern uppdateras löpande av våra instruktörer och styrelse. 

Hitta till oss

Res med Västtrafik

Från
Till
Träningslokalen (Torpahallen)

Res med Bil

Från centrum kör du E20 mot Stockholm. Sväng av vid avfart mot Östra Sjukhuset och ta första svängen till höger. Därefter tar du första svängen till vänster mot Torpaskolan och parkerar utanför. Torpahallen ligger inne på skolområdet. Gratis parkering.