Logotype

Om oss

Kaidi Taekwondo Klubb är en idéell idrottsförening belägen på flera orter i Västra Götaland men med bas i Göteborg. Förutom taekwondoträningar för familj, barn och vuxna, så erbjuder vi även gruppträning på gym, personlig träning och kommer under 2017 att dra igång ett projekt med taekwondo för personer med funktionsnedsättning.
 

Visionen är att bli ”Sveriges ledande Taekwondo Klubb” och kopplat till detta så är vår verksamhetsidé att med Taekwondo som träningsform erbjuda en individanpassad utveckling för kropp och själ i en familjär miljö.

Klubben grundades på initiativ av familjen Kaidi år 2009 i Kalmar och efter att familjen flyttade till Göteborg så såg man en efterfrågan av taekwondoträningar med familjeinriktning, varpå man fortsatte med den idéella verksamheten i Göteborg år 2010.
 
Föreningen drivs av en demokratisk vald styrelse tillsammans med många duktiga ledare. Alla våra ledare har en individuell utvecklingsplan. Där ingår utbildningar och kontinuerlig uppföljning samt utveckling. 
Klubben har ca 220 st medlemmar varav 12 st ideella ledare och vi växer för varje år.

Vår verksamhet är öppen för alla som vill bli medlemmar oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska eller psykiska förutsättningar. Vi utformar vår verksamhet så att den ger alla som deltar en kamratlig och trygg social gemenskap. 

Verksamhetsidé

Vår verksamhetsidé är att med Taekwondo som träningsform erbjuda en individanpassad utveckling för kropp och själ i en familjär miljö. 

Vision

Sveriges ledande Taekwondo Klubb

Värdegrund

Drömmar
Vi skapar förutsättningar för att ska få genomföra sina drömmar, oavsett önskan om en idrottskarriär, gemenskap eller en personlig utveckling.
 
Familjeanda
Vi ser oss som en enda stor och glädjefylld familj där vi tillsammans välkomnar nya medlemmar, stärker varandra och utvecklas individuellt.
 
Kvalitét
För oss innebär det att vi tar ansvar för verksamheten, är lyhörda mot våra medlemmar och samarbetspartners samt har en kontinuerlig kompetensutveckling.

Philip Stråhle & Alexander Stråhle

Familjeträningen fångade oss...

"Det är roliga träningar och en härlig stämning i klubben. Riktigt bra att kunna träna hela familjen tillsammans."  - Philip Stråhle

Vårt förhållningssätt
Medlemmens Ed

1) Jag ska följa taekwondons regler.
2) Jag ska aldrig missbruka taekwondo.
3) Jag ska respektera mina medmänniskor
4) Jag ska hjälpa till att bygga upp en fredligare värld.
5) Jag ska bli en förespråkare för frihet och rättvisa.