Logotype

Vi söker flera Ledare

Kort om oss

Kaidi Taekwondo Klubb är en idéell idrottsförening belägen i Västra Götaland på flera orter men med bas i Göteborg. Förutom taekwondoträningar för familj, barn och vuxna, så erbjuder vi även gruppträning på gym, personlig träning, fotboll för barn och kommer under 2017 att dra igång ett projekt med para-taekwondo. Klubben grundades på initiativ av familjen Kaidi år 2009. Efter att familjen flyttade till Göteborg kort därefter, såg man en efterfrågan för en taekwondoförening med en familje inriktning i stan varpå man fortsatte med den idéella verksamheten i Göteborg år 2010. Idag drivs klubben av en demokratisk vald styrelse och tränarna internutbildas hela tiden genom egen utvecklade ledarskapsprogram. Klubben har ca 190 st medlemmar varav 12 st idéella ledare och vi växer för varje år.​​​​​​​

Information om tjänsten

Idrottsledarna skall verka i enlighet med Kaidi Taekwondo Klubbs vision, värdegrund och målsättning där vi strävar mot att bli ”Sveriges ledande Taekwondoförening”. Idrottsledarna ska tillsammans med Klubbchefen och de sportsliga instruktörerna driva klubbens operativa utveckling genom samarbete med grundskolor, idrottsföreningar, samarbetspartners och sponsorer. Tillsammans ska de verka för en positiv utveckling av verksamheten och förstärkning av vårt goda varumärke.
 
Tjänsten innebär ledaransvar för barn och ungdomar i årskurs 4-5 i grundskolan, där du samtidigt kommunicerar med idrottslärare och föräldrar i syfte att öka antalet närvarotimmar och höja betygen i skolämnet ”idrott”.  Tjänsten kommer även kompletteras med arbetsuppgifter på kansliet inom ramen för anställningen.

Övergripande arbetsuppgifter

 • Stötta upp innan, under och efter ordinarie lektion i ämnet idrott och hälsa.
 • Dialog med idrottslärare och elever samt planering och utförande av alternativa aktiviteter under ordinarie idrottslektion.
 • Dokumentera aktiviteter och elevernas deltagande i dessa samt viss progression
 • Erbjuda prova-på aktiviteter i närområdet med alternativa idrotter som oftast inte ingår i skolidrotten under ett läsår
 • Viss stöttning av träningar kvällstid för vuxna och coachande av elitsatsande

 
Självfallet ska sökande vara beredd att arbeta vissa kvällar och helger under säsongen samt representera föreningen vid sammankomster på exempelvis föräldramöten.
 
I rollen som Idrottsledare rapporterar du direkt till Klubbchefen.

Vad vi söker

Vi söker fem (5) personer med bakgrund som antingen Lic. Personlig eller Fystränare, Idrottslärare eller tränare med barn & ungdomar som målgrupp. God branschkännedom och erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter ser vi som en stark merit. Utöver detta ser vi även att du behärskar något annat språk än Svenska och Engelska.
 
För att klara denna roll ser vi att du är prestigelös och målfokuserad samt att du har en förmåga att se möjligheter där andra ser svårigheter. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är kommunikativ och självgående samtidigt som du på ett naturligt sätt sprider positiv energi till din omgivning. Du har en naturlig fallenhet för att engagera och skapa förtroende bland barn & ungdomar.
 
Du har körkort för personbil och bor i Göteborg med omnejd.
Meriterande är om du behärskar något av Office programmen, photoshop eller indesign lite mer än grundligt och att du har kunskap i arbete med sociala medier. 

Är du rätt person?

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss innehållandes CV och ett kort följebrev med kommentarer om varför just du är rätt person för tjänsten. Ansökan skickas senast den 15 januari 2017 genom att ladda upp handlingarna på vår hemsida:
 
Notera att rekryteringsprocessen kommer starta så fort vi börjat få in ansökningar. I dess slutskede kommer vi även samarbeta med företrädare från Göteborgs Stad. En stor del av arbetet i rollen som Ledare kommer vara att arbeta i ett av våra huvudprojekt ”Ökad fysisk aktivitet i skolan” mot en av stadsdelarna i staden.
 
En förutsättning för anställning är att sökanden inte finns med i belastningsregistret.
 
Välkommen med er ansökan.

START: 
Flexibel start, men inte tidigare än 2017-03-01
 

ANSTÄLLNINGSFORM: 
Heltid. Visstidsanställning 2017-03-01 till 2019-12-31 med chans till förlängning.

Anställningen innebär arbete främst dagtid, men kan komma att förläggas vissa kvällar samt helger.

Vi erbjuder intern utbildning, fortbildning och introduktion samt andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. 

PLATS: 
Göteborg

LÖN: 
Marknadsmässig lön

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2017-01-15


KONTAKTPERSONER: 

Linus Hansson
Styrelseordförande
linus@kaiditaekwondo.se

Sammi Kaidi
Rekryteringsansvarig
sammi@kaiditaekwondo.se

Ansök här

Notera att fält med * är obligatoriska.

 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)