Logotype

Vi söker en Klubbchef

Kort om oss

Kaidi Taekwondo Klubb är en idéell idrottsförening belägen i Västra Götaland på flera orter men med bas i Göteborg. Förutom taekwondoträningar för familj, barn och vuxna, så erbjuder vi även gruppträning på gym, personlig träning, fotboll för barn och kommer under 2017 att dra igång ett projekt med para-taekwondo. Klubben grundades på initiativ av familjen Kaidi år 2009. Efter att familjen flyttade till Göteborg kort därefter, såg man en efterfrågan för en taekwondoförening med en familje inriktning i stan varpå man fortsatte med den idéella verksamheten i Göteborg år 2010. Idag drivs klubben av en demokratisk vald styrelse och tränarna internutbildas hela tiden genom egen utvecklade ledarskapsprogram. Klubben har ca 190 st medlemmar varav 12 st idéella ledare och vi växer för varje år.

Information om tjänsten

Klubbchefen skall verka i enlighet med Kaidi Taekwondo Klubbs vision, värdegrund och målsättning där vi strävar mot att bli ”Sveriges ledande Taekwondoförening”. På uppdrag av styrelsen, ska klubbchefen driva klubbens operativa ledning genom samarbete med kommun, näringsliv, andra idrottsföreningar, samarbetspartners och sponsorer ska klubbchefen verka för en positiv utveckling av verksamheten och förstärkning av vårt goda varumärke.
 
Tjänsten innebär projekt- och personalansvar, där du samtidigt har det övergripande ekonomiska ansvaret för föreningen.

Övergripande arbetsuppgifter

 • Planering, genomförande och uppföljning av verksamheten med div. projekt
 • Ansvar för marknadsföring, försäljning och rekrytering vid behov
 • Arbetsgivaransvar för kansli bestående av minst 5 st ledare
 • Koordinering av den sportsliga verksamheten med respektive huvudinstruktör

 
Självfallet ska sökande vara beredd att arbeta vissa kvällar och helger under säsongen samt representera föreningen vid sammankomster i respektive idrottsförbund eller på andra arrangemang inom idrottsrörelsen.
 
I rollen som Klubbchef rapporterar du direkt till styrelsen och arbetsutskottet.

Vad vi söker

Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning, gärna inom områdena idrott & hälsa, pedagogik eller liknande. Utöver det så har du ett hjärta som brinner för idrottsrörelsen i kombination med viss erfarenhet från strategiskt marknadsinriktat arbete. Vi ser gärna att du är en typisk entreprenörssjäl med en god företagsekonomisk förståelse och kunskaper om modernt varumärkesbyggande.
 
Som person är du prestigelös och målfokuserad och du har en förmåga att se möjligheter där andra ser svårigheter. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är kommunikativ och självgående samtidigt som du på ett naturligt sätt sprider positiv energi till din omgivning.
 
Du har körkort för personbil och bor i Göteborg med omnejd.
Meriterande är om du behärskar något av Office program lite mer än grundligt och även photoshop eller indesign.

Är du rätt person?

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss innehållandes CV och ett kort följebrev med kommentarer om varför just du är rätt person för tjänsten. Ansökan skickas senast den 15 januari 2017 genom att ladda upp handlingarna på vår hemsida:
 
Notera att rekryteringsprocessen kommer starta så fort vi börjat få in ansökningar. I dess slutskede kommer vi även samarbeta med företrädare från Göteborgs Stad. En central del av uppdraget som Klubbchef, kommer vara att leda vårt huvudprojekt ”Ökad fysisk aktivitet i skolan” mot en av stadsdelarna i staden.
 
En förutsättning för anställning är att sökanden inte finns med i belastningsregistret.
 
Välkommen med er ansökan.

START: 
Flexibel start, men inte tidigare än 2017-03-01
 

ANSTÄLLNINGSFORM: 
Heltid. Visstidsanställning 2017-03-01 till 2019-12-31 med chans till förlängning.

Anställningen innebär arbete främst dagtid, men kan komma att förläggas vissa kvällar samt helger.

Vi erbjuder intern utbildning, fortbildning och introduktion samt andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. 

PLATS: 
Göteborg

LÖN: 
Marknadsmässig lön

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2017-01-15


KONTAKTPERSONER: 

Linus Hansson
Styrelseordförande
linus@kaiditaekwondo.se

Sammi Kaidi
Rekryteringsansvarig
sammi@kaiditaekwondo.se

Ansök här

Notera att fält med * är obligatoriska.

 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)